Lejebetingelser

Pris

Huset udlejes i 2024 for 8.800,00 kr. om ugen.
I prisen er indeholdt betaling for vand, gas og elektricitet, opvarmning med brænde og internetadgang.
Lejen betales normalt med halvdelen ved bestillingen og resten senest 6 uger før overtagelsen.

Depositum

Der betales 2.000,00 kr. i depositum og desuden 1.000,00 kr. for slutrengøring senest 6 uger før overtagelsen – hvis der medbringes en hund efter aftale, betales for yderligere ekstra rengøring, med 200,00 kr.

Depositum står til dækning af eventuelle yderligere udgifter til rengøring samt udbedring af skader og andre krav, som udlejer vil gøre gældende mod lejeren. Depositum frigives, når huset er besigtiget efter afrejsen.

Antal personer

Huset udlejes til højst 4 personer (meget små børn ikke medregnet) – dette gælder selv om der er 6 sengepladser i alt, når gæstehusets 2 senge medregnes!

Internetadgang

Lejeren har uden ekstra udgift internetadgang. Hvis det ønskes, kan man få adgang til det trådløse netværk i huset.

Husdyr

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr uden efter særlig aftale.

Sengetøj m.m.

Der er dobbeltseng i begge soveværelser – i det store soveværelse mod vandet er sengen 160 cm bred og i det lille soveværelse 140 cm bred. 4 dyner er i størrelsen 135 x 220 cm.

I gæstehuset er de 2 enkeltsenge 80 x 200 cm, og dynerne er i størrelsen 135 x 200 cm.

Der findes desuden puder, vattæpper samt hynder til havemøblerne.

N.B. Lejeren skal selv medbringe sengelinned i form af lagener, pude- og dynebetræk samt håndklæder og viskestykker.

El- og Hybridbiler og andre eldrevne køretøjer

El- eller Hybridbiler: Der findes ladestationer på parkeringspladsen ovenfor Gudhjem ved tankstationen, ved Brugsen og flere steder i Gudhjem. Bondehuset har ikke en stationær ladeboks. Det betyder, at disse køretøjer skal oplades med en medbragt nødlader.

Da Bondehusets el-installationer er af ældre dato, er det vigtigt at strømstyrken til nødladeren begrænses til 6 ampere. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler endvidere, at man maksimalt oplader i 2 timer med 6 ampere – det er den belastning en almindelig stikkontakt er beregnet til!

Hvis man lader med mere end 6 ampere eller i mere end 2 timer, kan stikkontakt og ledninger i væggen risikere at smelte! Det er desuden ikke muligt at bruge forlængerledninger o. lign. på grund af varmeudvikling.

Både ved el- og hybridbiler og andre eldrevne køretøjer som f.eks. cykler og løbehjul, kan disse kun oplades med el fra huset, hvis lejeren selv foretager aflæsning af elforbruget og afregner forbruget med udlejer ved særskilt opgørelse – evt. via det indbetalte depositum.

Overtagelse og aflevering

Huset overtages om søndagen efter kl. 16.00 og

forlades ryddelig gjort om søndagen senest kl. 11.00.

Det er vigtigt, at de nævnte klokkeslæt overholdes af hensyn til rengøringen af huset i tiden mellem lejerne!

HUSK: Nøglen til huset skal ved afrejsen placeres i nøgleboksen igen!

Der foretages efter afrejsen slutrengøring for lejerens regning. Slutrengøringen anslås til 1.000,00 kr., som forudbetales sammen med depositum senest 6 uger før overtagelsen – hvis der medbringes en hund efter aftale, betales for ekstra rengøring med 200,00 kr. Hvis det bliver nødvendigt, at rengøringen tager længere tid, modregnes dette i depositum før afregningen.

Rygning

Rygning i huset frabedes.

Afbud

Ved afbud vil det indbetalte beløb kun blive tilbagebetalt, hvis huset bliver udlejet til anden side i den aftalte periode.

Udlejeren kan kontaktes på følgende måde

E-mail: bondehuset@bondehuset.com

Telefon: (+45) mobil 2893 4949 / 2023 6137

Januar 2024